/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ndërron jetë Ljubisav Ivanov-Xingo
Maqedoni, Slider

Ndërron jetë Ljubisav Ivanov-Xingo

Në moshën 84 vjeçare ka ndërruar jetë ish-deputeti dhe lideri i partisë Socialiste si dhe ish kryetar i Federatës së Futbollit në Maqedoni, Ljubisav Ivanov-Xingo. Xingo ka lindur më 8 nëntor 1936 në fshatin Traovac të Kratovës.

November 17, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres