Nabizi
Mobileri Kupa
Reklamo Ketu! Reklamo ketu!
Natyra Malo, atletja strugane e K.A DRINI do të përfaqësojë Maqedoninë në Itali (FOTO)
Qyteti, Slider, Sport

Natyra Malo, atletja strugane e K.A DRINI do të përfaqësojë Maqedoninë në Itali (FOTO)

Atletja e klubit K. A “DRINI” – Strugë, Natyra Malo, do të përfaqësojë Maqedoninë e Veriut në Kampionatin Mesdhetar për U23 në Atletikë, që do të zhvillohet nga data 10 – 11 shtator 2022, në Pescara të Italisë.
Natyra Malo do të paraqitet në dy diciplina dhe atë në: 100m dhe 200m.
Urojmë që Natyra Malo të na përfaqësojë denjësisht në këtë kampionat.
Suksese kampione!

September 9, 2022
Butik Mili

Struga Ekspres