/div>
Loris
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Naser Pajaziti: Vetëm Nefiu dhe Mevludini në gjithë këtë Maqedoni paskan objekte pa leje?
Opinion, Slider

Naser Pajaziti: Vetëm Nefiu dhe Mevludini në gjithë këtë Maqedoni paskan objekte pa leje?

Naser Pajaziti

A thua vallë a vetëm Nefiu në Ohër dhe Mevludini në Shkup në gjithë këtë Maqedoni paskan objekte pa leje?

Po shihet qartë kjo punë. Mediat vlojnë çdo ditë duke targetuar dhe duke bërë filma veç për këto dy raste, derisa gjithë ky shtet i ngjason një ndërtimi të egër, që ushqehet me viktima të pambrojtura.

Mevludini dhe Nefiu po dëshmojnë se kanë dokumente të lëshuara nga komunat, institucionet e tjera dhe se janë paguar me qindar mijëra euro, duke mos llogaritur ndoshta ato që janë dhënë në forma tjera.

Pse nuk kapet ndonjë zvarrë ndonjë përgjegjës i këtyre institucioneve?
Sa pallate të ngritura janë ndërtime të egra gjithandej Shkupit dhe qyteteve tjera, por heshten, përfshirë edhe një seli gjigante partiake.

Drejtësi joselektive ose shkoni në dreq të mallkuar!

(Postim në facebook)

September 3, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres