/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Myftinia e Strugës priti “Nënë Lulen” (FOTO)
Qyteti, Slider

Myftinia e Strugës priti “Nënë Lulen” (FOTO)

Myftiu i Strugës Mr. Salim ef. Sulejmani dhe sektori i femrës pranë myftinisë pritën në takim Nënë Lulen nga Shqipëria. Një grua e devotshme, humane, fisnike dhe me një kulturë të gjërë. Nënë Lule ishte e shoqëruar nga teologet tona të nderuara Azemije Sulejmani Hyrije Mehmeti Biba, Sermijete Ismaili Biba si dhe znj. Lirie nga Struga të cilat e shoqëruan Nënë Lulen gjatë gjithë kohës sa ishte në myftini ku edhe mbajti një fjalim me plotë urtësi mbi marrëdhëniet familjare dhe si duhet të sillen prindërit në raport me fëmijët.
Myftiu e nderoi Nënë Lulen me një Kuran dhe disa libra në gjuhën shqipe. Gjithashtu Kurani Fisnik iu dhurua gjitha motrave që ishin prezent.
Lusim Allahun e Madhërishëm që Nënë Lules, e cila është një fenomen i rrallë urtësie në shqiptari, ti jep shëndet dhe jetë të gjatë.

Myftinia-Strugë

April 14, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres