/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
MSH: Struga sot ka vetëm 1 të prekur me koronavirus
Maqedoni, Slider

MSH: Struga sot ka vetëm 1 të prekur me koronavirus

Në 24 orët e fundit, janë kryer 1542 teste, dhe 137 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në:

-Shkup 60
-Kumanovë 13
-Dibër 5
-Shtip 16
-Prilep 3
-Tetovë 7
-Strugë 1
-Veles 3
-Manastir 5
-Ohër 1
-Gostivar 11
-Kocan 1
-Probishtip 1
-Demir Hisar 1
-Vinicë 1
-Sveti Nikolla 3
-Kërçovë 5

9 persona vdiqën, tre pacientë nga Shkupi, dy nga Kumanova, një pacient Shtipi,njē nga Struga dhe dy nga Gostivari.

July 25, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres