/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
MPB: Qytetarët mund të shëtisin kafshët shtëpiake nga ora 22:00 deri në ora 23:00
Qyteti, Slider

MPB: Qytetarët mund të shëtisin kafshët shtëpiake nga ora 22:00 deri në ora 23:00

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se të gjithë qytetarët që jetojnë në apartamente do të keni mundësi që edhe përkundër orës policore që nis nga ora 20:00, të shëtisin kafshët e tyre shtëpiake nga ora 22:00 deri në ora 23:00, në perimetër prej 100 metra largësi nga adresa ku banojnë.

“Gjatë ndalimit dhe regjimit të veçantë të lëvizjes së qytetarëve në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, të gjithë qytetarët që jetojnë në ndërtesa banimi për strehim kolektiv dhe që kanë kafshë shtëpiake (qen), mund t’i nxjerrin nga shtëpitë e tyre në mbrëmje për gjatë një ore, duke filluar nga 22:00 deri në 23:00, maksimum 100 metra larg nga ndërtesa ku ata jetojnë”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

April 6, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres