/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
”Mos i besoni Zaevit ai nuk lufton për shqiptarët” , ja kush e thotë
Opinion, Slider

”Mos i besoni Zaevit ai nuk lufton për shqiptarët” , ja kush e thotë

Nga Alisetar Bojona:

Zaev, ti nuk lufton për shqiptarët ti i lufton shqiptarët por nuk të kanë diktuar të gjithë si duket! Ju si komb asnjëherë nuk ju keni kërkuar falje shqiptarëve për të bëmat tuaja gjatë gjithë historisë që keni bërë kundër tyre! Ju edhe pse e dini, sot e kësaj dite mbani burgjeve të Maqedonisë shqiptarë të dënuar me burg të përjetshëm krejtësisht të pafajshëm dhe nuk ju intereson të ndërmerrni masa që këto padrejtësi të zbardhen!

Juve shqiptarët ju duhen vetëm kur ka zgjedhje, pas zgjedhjeve ndryshoni qasje, dhe mos mendoni se të gjithë shqiptarët harrojnë, si disa që ju sillen juve rreth e rrotull për interesa të tyre personale!

Qasja juaj si komb maqedonas kundrejt shqiptarëve do të ndryshon vetëm atëherë kur shqiptarët me ju do të sillen në mënyrë reciproke si që silleni ju me ata, ketë ndryshim sigurisht se nuk do ta bëjnë ata që ju sillen juve rrotull, as ata që i keni kapur, këtë ndryshim do ta bëjnë vetëm një gjeneratë e re politikanësh që prioritet do të kenë kombin shqiptar.

November 23, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres