Mobileri Kupa
Reklamo Ketu! Reklamo ketu!
Mos gjuani me armë në dasëm, do dënoheni me para dhe me burg
Maqedoni, Slider

Mos gjuani me armë në dasëm, do dënoheni me para dhe me burg

Policia apelon që qytetarët të përmbahen nga gjuajtja me armë nëpër dasma dhe ahengje tjera familjare dhe përkujton se gjuajtja paraqet thyerje të rendit publik, ndërsa përdorimi i armëve të zjarrit në këto ahengje, gjithashtu mund të rezultojë në pasoja shumë serioze, njofton Koha.

Për këtë gabim, parashihet gjobë prej 200 deri 500 euro në kundërvlerë denari, ose edhe burg prej 6 muaj deri në 10 vjet. Vitet e kaluara, pikërisht nëpër dasma janë regjistruar disa persona të plagosur.

July 31, 2018
Butik Mili

Struga Ekspres