/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Mjeku i njohur strugan, Edmond Vejseli: Të bëhemi bashkë kundër armikut të panjohur
Qyteti, Shëndetësi, Slider

Mjeku i njohur strugan, Edmond Vejseli: Të bëhemi bashkë kundër armikut të panjohur

Mjeku Edmond Vejseli, përfaqësues i Lëvizjes Besa gjatë emisioni Rruga drejt në Alsat ka bërë apel që të gjithë të angazhohen çër tejkalimin e situatës së koronavirusit.

Vejseli porositi që të lihen anash ngjyrimet politike dhe tiu dilet në ndihmë qytetarëve.

“Pa marrë parasysh ngjyrave partiake, të gjithë duhet bërrë bashkë, duhet të bashkëpunojm e tju ofrojm shërbime sa më cilësore qytetarëve tanë. Ata kan nevojë për ne, për doktorët e spitalet tona”, ndër të tjerash Vejseli në emision.

October 15, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres