Mobileri Kupa
Reklamo Ketu! Reklamo ketu!
Ministri Sali për rastin “Zhan Mitrev”: Nëse hemofiltrimi do të ishte 500 denarë, nuk do të ankoheshit
Shëndetësi, Slider

Ministri Sali për rastin “Zhan Mitrev”: Nëse hemofiltrimi do të ishte 500 denarë, nuk do të ankoheshit

Nëse hemofiltrimi do të ishte 500 denarë, nuk do të ankoheshit, tha ministri i Shëndetësisë Bekim Sali në një konferencë për media për lajmin e IRL-së për klinikën “Zhan Mitrev”.

“Ankesa juaj nuk është mjekësore, por financiare. Ju keni Policinë Financiare për këtë. Nëse ankesa është për shumën e parave, ne këtu besojmë se shëndetësia nuk njeh financa. Po të ishte hemofiltrimi 500 denarë, nuk do të ankoheshit. Pra nuk është kështu. Pasoja lanë edhe antibiotikët që përdoreshin masivisht. Ne vetëm tani po merremi me pasojat post-covid. Në këto raste nuk mund të shikoni vetëm nga ana financiare. Asnjë ministër, doktor… nuk mund të thotë se gjatë krizës së Covid-it është bërë diçka e bazuar në prova. Gjithçka që është bërë është bazuar në përvojat e kaluara, virusi është i ri dhe askush nuk është i sigurt se çfarë po bën. Kërkoj që të jemi korrekt”, tha Sali.

July 20, 2022
Butik Mili

Struga Ekspres