Maqedonasja 18 vjeçare nga Shkupi ka pranuar islamin. Ollga është martuar me Denisin nga Gostivari dhe tani quheta Aisha, raporton Tv Globi.
Në një xhami të Gostivarit ajo ka shqiptuar shehadetin dhe tani është ëmuslimane, transmeton Gazeta Lajm.
Në videon më poshtë mund të përcillni kronikën e Tv Globit Gostivar.