/div>
Loris
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Mallrat dhe makinat nga Zvicra i transporton NATI-TRANS-Strugë, ideale për kërkesat tuaja
Qyteti, Slider

Mallrat dhe makinat nga Zvicra i transporton NATI-TRANS-Strugë, ideale për kërkesat tuaja

NATI TRANSPORT-Strugë, të gjitha mallrat,automjetet,makineritë, etj, i transporton për në Maqedoni, Kosovë Shqipëri dhe anasjelltas.
Shërbimi i mallit bëhet krejtësisht nga NATI-TRANSPORT-Strugë, deri në destinacionin e dëshiruar me një shërbim serioz shpejtë dhe sigurtë.
Për informata më të hollësishme për në Zvicër mund të kontaktoni me z.Natmir Mehmedin.Telefono në numrat: 0041 76 339 44 24, kurse në Maqedoni mund të kontaktoni me z.Nafi Mehmedin, 070 611 001 dhe me Shkëndim Mehmedin, 070 689 517.
NATI-TRANSPORT-Strugë, ideale që kërkesat tuaja të realizohen ashtu si dëshironi!

July 13, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres