/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Madhështore/ Halil Kastrati: Shtatë shtëpi të reja u nisën sot (FOTO)
Rajoni, Slider

Madhështore/ Halil Kastrati: Shtatë shtëpi të reja u nisën sot (FOTO)

Jete me plote halle e derte, skamje e semundje te ndryshme

Sot ishim ne komunen e Vushtrrise dhe i nisem 5 shtepi te reja

Nga aty vazhduam per ne komunen e Obiliqit dhe i nisem edhe dy shtepi tjera
Lutje e urata nga thellesia e shpirtit per ju donator nga familjaret kur ju kumtuam lajmin se po behen me shtepi te reja

 

 

U kompletuan 40 shtepi nga memorandumet me dy komunat ne te cilat jane nisur nga 20 shtepi per secilen ku edhe komunat partecipojn me nga 5 mije euro per secilen shtepi ndersa pjesen tjeter nga ju donator permes shoqates sone
Bamires Zoti kurre mos ju humbte.

Halil Kastrati

 

September 26, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres