/div>
Loris
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
LPB-ja e Strugës takon Kryeministrin Edi Rama dhe biznesmenin Behgjet Pacolli (FOTO)
Qyteti, Slider

LPB-ja e Strugës takon Kryeministrin Edi Rama dhe biznesmenin Behgjet Pacolli (FOTO)

LPB ne shoqeri te Dorina Mema takon Kryeministrin Edi Rama dhe biznesmenin Behgjet Pacolli.

LPB Struge perseri gjate dates 5 dhjetor 2019 ka qendruar ne Kruje ku ne shoqeri te Dorina Mema kane shperndare 20 krevat, 25 cadra, 42 batanije, ushqim te ngrohte per dreke dhe darke me mbi 200 racione ne secilen, lodra per femije…

Nderkaq ata moren falenderime te shumta duke theksuar ketu ate te Kryeministrit Rama dhe biznesmenit Pacolli.

Mbi te gjithe ndoqen nga afer edhe Kalane e Krujes edhe Teqen e Dollmes e cila ka marr demtime nga termeti i 26 nentorit 2019, ku LPB eshte e gatshme te sjell te huajt per te verifikuar gjendjen e atjeshme.

December 6, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres