Mobileri Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Lirohet çmimi i naftës dhe benzinës
Maqedoni, Slider

Lirohet çmimi i naftës dhe benzinës

Benzina dhe nafta do të lirohen për 1 denarë, kurse çmimi i vajit ekstra të lehtë do të bie për 1.5 denarë për litër, njoftojnë nga KRRE.

Pas mesnate çmimi me pakicë për 1 litër euro-Super BS-95 do të kushtojë 72,00 denarë, derisa një litër Euro Super BS-98 do të kushtojë 74,00 denarë për litër.

Çmimi i një litër Euro-dizel do të shitet për 62.5 denarë për litër. Vaji ekstra i lehtë do të shitet për 62 den për litër.

August 9, 2021

Struga Ekspres