/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Lindi Mena shpallet kampion i SHAHUT në Veleshtë
Qyteti, Slider, Sport

Lindi Mena shpallet kampion i SHAHUT në Veleshtë

Sot nê turneun tradicinal të shahut në Veleshtë u shpallën fituesit e këtij kampionayi ku kampion u shpall Lindi Mena nga Veleshta e Strugës, në vend tu dytë, Baki Spaki dhe në vend të tretë,Arlind Jonuzi nga Ladorishti i Strugës.

Ky turne prej disa vitesh po korr suksese nê organizimin dhe zbuliimin e talenteve të reja Shah.(Struga Ekspres)

February 21, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres