Mobileri Kupa
Reklamo Ketu! Reklamo ketu!
Lëndohet në oborrin e tij një i mitur nga Llabunishti
Qyteti, Slider

Lëndohet në oborrin e tij një i mitur nga Llabunishti

Më datë 04.08.2022 në ora 21:10 në Stacionin policor të Veleshtës është raportuar se një i mitur nga fshati Llabunisht ështê sjellë në një objekt privat shêndetësor në Podgorcë. Oficerët e policisë kanë kryer kontroll dhe është konstatuar se i mituri ka pësuar lëndime në oborrin e tij kur ka prekur një gardh pranë të cilit kishte linja të ulëta të energjisë elektrike. Për ngjarjen është njoftuar prokurori publik dhe po punohet për zbardhjen e rastit. SPB Ohër , Zëdhënëse Merlina Islami

August 5, 2022
Butik Mili

Struga Ekspres