Saturday, June 3, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeMaqedoniLAMM: Rrugët e lagështa, të vozitet me vëmendje në rrugën Strugë-Dibër

LAMM: Rrugët e lagështa, të vozitet me vëmendje në rrugën Strugë-Dibër

Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet kryesisht nëpër rrugë të lagështa. Borë e lehtë, që nuk mbetet në rrugë bie në Kodrën e Diellit, ndërsa në pjesën tjetër të botës në disa vende ka reshje të lehta të shiut.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm të automjetit, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropa, luginat e lumenjve dhe grykat malore ku ka mundësi për shembje. Kjo veçanërisht ka të bëjë për akset Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Intensiteti rrugor jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments