Mobileri Kupa
Reklamo Ketu! Reklamo ketu!
Lajmi i fundit: Ja vendimet që mori sonte kryesia e Aleanca për Shqiptarët
Maqedoni, Slider

Lajmi i fundit: Ja vendimet që mori sonte kryesia e Aleanca për Shqiptarët

Kryesia Qendrore e Aleancës për Shqiptarët sonte mbajti mbledhjen e saj të rregullt të udhëhequr nga kryetari i saj, Ziadin Sela.

Sipas komunikatës për media, Kryesia Qëndrore mori Vendim për përgaditjen e Raporteve të Degëve për Zgjedhjet e kaluara Lokale si dhe vendim për thirrjen e Kuvendit Qëndror të Aleancës për Shqiptarët më 24.12.2017.

“Pikë tjetër e rëndësishme që u diskutua ishte edhe informacioni i Kryetarit të partisë z Ziadin Sela për aktualitetet e fundit politike si dhe diskutime nga anëtarët e Kryesisë Qëndrore për hapat dhe veprimet e mëtutjeshme në raport me proceset politike që vijojnë.”, informon ASH. Por nuk jepen detaje se a është definitive që ASH do të mbajë pozitën e ministrit të shëndetësisë.

November 24, 2017
Butik Mili

Struga Ekspres