Friday, March 31, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeQytetiKrenar Lloga nga Livadhia e Strugës do të jetë Ministër i ri...

Krenar Lloga nga Livadhia e Strugës do të jetë Ministër i ri i Drejtësisë

Kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski, i ka dorëzuar Kuvendit propozim për rindërtimin e Qeverisë me vendimet e mëposhtme të personelit.

Krenar Loga është propozuar ministër i ri i Drejtësisë.

Fatmir Mexhiti është sugjeruar si ministri i ri që do të drejtojë Ministrinë e Shëndetësisë.

Azir Aliu është propozuar të jetë ministër i ri përgjegjës për Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës.

Kaja Shukova është propozuar për ministre të re në krye të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor.

Tiron Jajaga është propozuar për zëvendësministër në krye të Ministrisë së Mbrojtjes.

Viktorija Avramovska-Madiq është propozuar për zëvendësministre në Ministrinë e Drejtësisë.

Vjolca Berisha është propozuar për zëvendësministre në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Menaxhimit të Ujërave.

Maja Manoleva është propozuar për zëvendësministre përgjegjëse në Ministrinë e Shëndetësisë.

Agim Nihiu është nominuar për zëvendësministër në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments