/div>
Loris
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Kosova bëhet lajm në mediat botërore për arrestimin e Ikballe Hudutit
Kosovë, Slider

Kosova bëhet lajm në mediat botërore për arrestimin e Ikballe Hudutit

Agjencitë e lajme në Evropë, mediet në Lindje të Mesme dhe SHBA kanë raportuar mbi vendimin e autoriteteve kosovare për ta arrestuar përkrahësen e Iranit, nën akuzën për nxitje të kryerjes së sulmeve terroriste përmes shkrimeve në rrjetet sociale.

“Arrestohet përkrahësja e Iranit nga Kosova pas komenteve për vrasjen e Soleimanit”, është titulli që agjencia e lajmeve “Reuters” i ka vendosur artikullit që ka të bëjë me arrestimin e sotëm të Huduti-Berishës.

Artikulli i njëjtë është shpërndarë edhe nga “MiddleEastMonitor”, medium ky që merret me monitorimin dhe raportimin e situatës në Lindjen e Mesme.

January 7, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres