Monday, March 20, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeMaqedoniKomunikacioni në Maqedoni, mjegull në disa akse rrugore

Komunikacioni në Maqedoni, mjegull në disa akse rrugore

Ulje e dukshmërisë deri në 50 metra për shkak të paraqitjes së mjegullës mëngjesin e sotëm ka në akset rrugore Manastir – Prilep, Ohër – Strugë, Ohër – Resnjë, Shtip – Radovish, Shtip – Negotinë dhe Tetovë – Shkup, nga 50 deri 100 metra në aksin rrugor Koçan – Vinicë Shkup – Kumanovë, nga 100 deri 150 metra në rrugët Veles – Shkup, Shkup – Veles, Gradsko – Negotinë dhe Makedonski Brod – Kërçovë dhe deri në 100 metra në qafën malore Pletvar.

Qarkullimi në pjesën tjetër të rrugëve shtetërore zhvillohet pa probleme, me lagështirë. Intensiteti i qarkullimit në rrugët rrugore jashtë zonave urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments