/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Komunalja e Strugës në aksion për pastrimin e qytetit (FOTO)
Qyteti, Slider

Komunalja e Strugës në aksion për pastrimin e qytetit (FOTO)

Ekipet e NP Komunale Strugë gjatë ditës së sotshme kryejnë pastrim tërësor në disa pjesë të rrugëve të qytetit të Strugës.
Në kuadër të aksionit po kryhet fshirja me dorë e një pjese të rrugëve kryesore dhe anësore të qytetit,si dhe kositja e sipërfaqeve të blerta.Gjatë ditës së sotshme në realizimin e aksionit u angazhuan 20 punëtor.
Aksioni do vazhdojë edhe në ditët e ardhshme.

NP.KOMUNALE-Strugë

September 11, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres