Monday, October 2, 2023
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiKomuna e Strugës: Nëse udhëtoni me taksi në Strugë, zgjidhni ato me...

Komuna e Strugës: Nëse udhëtoni me taksi në Strugë, zgjidhni ato me tabela me ngjyrë të verdhë

⚠️ Ju njoftojmë se në lidhje me kërkesë nga MPB – Njësia për çështje civile – Departamenti për çështje administrative Ohër dhe Strugë, për automjetet, për transport auto taksi të pasagjerëve, janë paraparë tabela të posaçme të regjistrimit me ngjyrë të verdhë.

Komuna e Strugës ka filluar me realizimin e kësaj kërkese, prandaj i njoftojmë të gjithë qytetarët dhe vizitorët e qytetit të Strugës se nëse duan të përdorin taksi automjet të licencuar nga institucionet duhet të zgjedhin ato me tabelë (regjistrim) me ngjyrë të verdhë.

Komuna e Strugës

⚠️ Ве известуваме дека во врска со барање од МВР – Оддел за граѓански работи – Сектор за управно надзорни работи Охрид и Струга, за возилата за авто такси превоз на патници се предвидени посебни регистарски таблици во жолта боја.

Општина Струга започна со имплементација на ова барање, затоа ги известуваме сите граѓани и посетители на градот Струга дека доколку сакаат да користат такси возило лиценцирани од институциите, да ги изберат оние со жолта табличка (регистрација) .

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments