/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Komuna e Strugës asfalton rrugën që lidh fshatrat Dollogozhdë-Zhepin (FOTO)
Qyteti, Slider

Komuna e Strugës asfalton rrugën që lidh fshatrat Dollogozhdë-Zhepin (FOTO)

✅ Vijohet me realizimin e projekteve infrastrukturore.
U përfundua asfaltimi i një nga rrugëve kryesore që lidh fshatrat Dollogozhdë dhe Zhepin.
🚧 Si një nga investimet më të rëndësishëm për këtë lokalitet, kjo rrugë që do të mundësoje qasje më të lehtë dhe më të sigurtë si për banorët ashtu edhe vizitorët e atij rajoni.

Komuna e Strugës

✅ Се продолжува со реализација на инфраструктурни проекти.
Заврши асфалтирањето на еден од главните патишта шти гу поврзува селата Делогожди и Жепин.
🚧 Како една од најважните инвестиции за овој локалитет, овој пат ќе обезбеди полесен и побезбеден пристап како за жителите така и за посетителите во тој регион.

September 14, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres