Mobileri Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Klubi i boksit “SINDI”-Strugë shkëlqen në Shkup
Qyteti, Slider, Sport

Klubi i boksit “SINDI”-Strugë shkëlqen në Shkup

Klubi i boksit “SINDI”-Strugë shkëlqen në Shkup.
Sot ne datë 07.05 (e shtunë) u mbajt gjiroja e parë e kampionatit ekipor në boks ne RVM tek salla sportive “Boris Trajkovsk” në Shkup.
Gjithsej pati 19 ndeshje boksi por KB Sindi mori pjesë me 6 boksier te kategoriave dhe moshave te ndryshme. Ezan Meta (Junior -71kg) per fat te keq nuk pati kundershtar gjithashtu dhe Endri Hani (Kadet -75kg) nuk pati kundershtar ku te dy shpallen fitues pa luftë. Eri Hani me një luft te mrekullueshme dhe taktike u shpall fitues 3:0 me pik ne kategorin Kadet deri ne -80kg, Lisi Koxhaxhiku ishte mjaft dominues per kundershtarin e tij nga Shtipi i cili ky i fundit u desht ta nderprese luften ne rundin e par ku dhe fitues shpallet Koxhaxhiku ne kategorin Kadet mbi +80kg. Ne kategorin e vajzave (Kadet deri -57kg) Saime Memedi bëri nje luft shum te mir ku mbeten te knaqur jo vetem trejneret por dhe publiku prezent. Në kategorin e seniorve Alim Nasufi ne peshen 75kg fitoj nje luft mjaft dominuese (3:0) ku dhe e njejta u zgjodh lufta me e mir e turneut. Trejneret Fisnik Hani dhe Albion Nasufi u shprehen shum te kenqaur me rezultatet dhe me piket e fituara ne kete xhiro.

May 7, 2022

Struga Ekspres