Wednesday, March 29, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeMaqedoniKiracovski: Unë i kam falur deputetët, ata nuk do ti falin kurrë...

Kiracovski: Unë i kam falur deputetët, ata nuk do ti falin kurrë personat që dhanë urdhërin

Ligji duhet të vlejë për të gjitha tha Kiracovski, andaj sot do të votojnë pro kërkesës së gjykatës me cka do të mundësohet procedura e gjykatës që të zbatohet në mënyrë të papënguar.
“ Sot jemi përball një vendimi serioz për ngjarjet e 27 prillit. Kthimi shtetit juridik dhe drejtësisë është imperative I parë dhe gjëja më e rëndësishme. Kam dëshmi personale për ato ngjarje evidente para tërë opinionit maqedonas. Është njerëzore të falet, I kam falur deputetët sepse edhe ata nuk kanë qenë të vetëdijshëm se cka bëjnë. Ata nuk do të jua falin atyre që ju kanë dhënë urdhet këtyre deputetëtve që të përfshihen në dicka të till. Ne jemi deputet ne nuk jemi në rolin e gjykatës” , ka thënë Aleksandar Kiracovski.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments