Tuesday, March 21, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeQytetiKëto dy humanistët e mëdhenjë që nuk i ndal as shiu dhe...

Këto dy humanistët e mëdhenjë që nuk i ndal as shiu dhe bora për të ndihmuar nevojtarët në Strugë

Luan Memedi dhe Shkëlzen Ajrullai janë dy njerëzit në Strugë që nuk i ndal as shiu dhe bora kur bëhet fjalë për të ndihmuar njerëzit në nevojë.Ata në bashkëpunim me njerëzit human (nga shqiptarët e Strugës, nga diaspora dhe brenda saj) që donojnë para dhe ushqime për njerëzit në nevojë në Strugës zgjasin dorën e ngrohtë gjithmonë, në çdo kohë dhe në asnjë mënyrë mos të lejojnë që në Strugë të shohin fytyra të uritura!Ata përpiqen gjithmonë që me ndihmën e njerëzve human të bëjnë të pamundurën për të shkuar atje ku shteti dhe komuna nuk ka depërtuar kurrë, atje ku shteti dhe komuna nuk u ka siguruar kurrë një vend pune por i ka lënë në mëshirën e Zotit.Këta janë dy njerëzit e palodhshëm, të guximshëm dhe zemërmëdhenjë që sfdojnë giithçka, vetëm e vetëm të buzëqeshin fytyra fëmijësh,jetimësh,pleqësh, familje dëshmorësh, fëmijë dëshmorësh.Atë që nuk e bëjnë institucionet, e bëjnë Shkëlzen Ajrullai dhe Luan Memedi!

(Struga Ekspres)

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments