Thursday, June 1, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeKosovëKërkohet ndihmë për shërimin e hoxhës Jetullah Haliti, vuan nga leukemia

Kërkohet ndihmë për shërimin e hoxhës Jetullah Haliti, vuan nga leukemia

I riu Jetullah Haliti njëkohësisht hoxhë në komunën e Mitrovicës në fshatin Rashan është diagnostifikuar me sëmundjen “Leukemi akute”.

Operacionin të cilin duhet ta kryejë këto ditë patjetër, kushton afro 160 mijë euro.

Familjarët lusin të gjithë vullnetmirët që kanë mundësi të ndihmojnë në mbledhjen e të hollave, për t’i ndihmuar personit në fjalë që të hyjë në operim dhe ta kryejë me sukses atë.

Numrat e telefonit të familjes:
+38349497464
+38349849722

XHIROLLOGARIA: 1503001003135032
SWIFT CODE: RBKOXKPR
IBAN: XK05

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments