/div>
Loris
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Kapet 21 vjeçari, grabiti një shtëpi në një fshat të Strugës
Qyteti, Slider

Kapet 21 vjeçari, grabiti një shtëpi në një fshat të Strugës

Qendra Rajonale për Punë Kufitare Perëndim-Seksioni per kriminalitetin kufitar Strugë, në bashkëpunim me Seksionin për Punë të Brendëshme Strugë ka ngritur padi penale kundër L.B (21) nga R.e Shqipërisë, për shkak të dyshimit te bazuar për kryerjen e veprës penale ,, Vjedhje e rëndë,, .Kryerësi veprën e ka kryer në një shtëpi vikendi në fshatin Belicë e Lartme , nga ka marrë më shumë artikuj të cilat jane gjetur dhe marrë nga ai. Sektori për punë të Brendëshme Ohër Zyra për marëdhënie me publikun

February 14, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres