/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Kandidatja për deputete Melinda Rashidi dje vizitoi Llabunishtën
Qyteti, Slider

Kandidatja për deputete Melinda Rashidi dje vizitoi Llabunishtën

Përfundoi me sukses edhe një ditë nga fushata zgjedhore. Duke i respektuar gjitha rekomandimet dhe duke u kujdesur për shëndetin e qytetarëve, Lëvizja BESA gjatë ditës së sotme realizoi këto takime: ✅Njësia Zgjedhore 6: Kryetari Bilall Kasami i shoqëruar nga kandidatët e tjerë realizoi vizita në dy biznese private të suksesshme si “Mulliri” dhe Renova. Më vonë takimë vijuan me banorët e Shemshovës (Komuna Jegunovcë), si dhe takime në Tearcë dhe Neproshten (Komuna e Tearcës). Kandidati Fatmir Sabriu realizoi takime në f.Bogovinë dhe Pallçisht (Komuna e Bogovinës). Kandidati për deputet Fadil Zendeli i shoqëruar nga Forumi Rinor patën aksion për shpërndarje të materialit propagandues në Gostivar. ✅Njësia Zgjedhore 5: Kandidatja për deputete Melinda Rashidi realizoi vizitë në Llabunishtë (Komuna e Strugës) ✅Njësia Zgjedhore 2: Kandidati Bastri Bajrami realizoi takim me banorët e f.Straçincë (Komuna e Gazi Babës) ✅Njësia Zgjedhore 1: Kandidati Kastriot Rexhepi realizoi takime me banorët në vendbanimet Rashçe, Bukoviq dhe Bojanë (Komuna e Sarajit)

Zyra për informim e Lëvizjes BESA

July 4, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres