Wednesday, June 12, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiJeton Shaqiri: Emocion ta paralajmëroj fillimin e ndërtimit të sallës së sportit...

Jeton Shaqiri: Emocion ta paralajmëroj fillimin e ndërtimit të sallës së sportit në Veleshtë (FOTO)

Emocion ta paralajmëroj fillimin e ndërtimit e sallës së sportit në Veleshtë ⚽️🥅🏀

➡️Në Strugë punuam dhe punojmë edhe në:

SHFK “Vëllezërit Milladinov” – fasada, dysheme dhe hapësirat në shkollë
SHFK “Nuri Mazari”- Emocion ta paralajmëroj ndërtimin e sallës së sportit në Veleshtë ⚽️🥅🏀

➡️Në Strugë punuam dhe punojmë edhe në:

SHFK “Vëllezërit Milladinov” – fasada, dysheme dhe hapësirat në shkollë
SHFK “Nuri Mazari” Dollogozhdë – fasada, dysheme dhe hapësirat në shkollë
SHFK “Ariz Mena” Misllodezhdë – kulmin e shkollës
SHFK „Jeta e re“ Fërngovë – nyjet sanitare
SHFK „Murat Llabunishti“ Llabunishtë – kulmi, nyjet sanitare dhe rinovimi i hapësirave
SHFK “Goce Dellçev” Podgorcë – dyshemetë e klasave
SHFK “Josip Broz Tito” – klasat tanimë i ka me dyer të reja
SHFK “Dedo Llazo Cirkoski” Vranishtë – efikasitet energjetik
SHFK “Orhan Xhemaili” Tatesh i epërm – nyje sanitare

➡️Salla sportive në:

SHFK “Zini Hani” Veleshtë
SHFK „Ashim Agushi“ Ladorishtë
SHFK “Nuri Mazari” Dollogozhdë

➡️Pajisje laboratike në:

SHFK “Murat Llabunishti” Llabunishtë
SHFK “Vëllezërit Milladinov”
SHFK “Josip Broz Tito”
SHFK “Nuri Mazari” Dollogozhdë
SHFK “Orhan Xhemaili” Tatesh I epërm
SHFK “Klimenti I Ohrit” Drasllajcë
SHFK “Goce Dellçev” Jabllanicë
SHFK “Bashkimi” Oktis
SHFK “Ariz Mena” Misllodezhdë – kulmin e shkollës
SHFK „Jeta e re“ Frëngovë – nyjet sanitare
SHFK „Murat Llabunishti“ Llabunishtë – kulmi, nyjet sanitare dhe rinovimi i hapësirave
SHFK “Goce Dellçev” Podgorcë – dyshemetë e klasave
SHFK “Josip Broz Tito” – klasat tanimë i ka me dyer të reja
SHFK “Dedo Llazo Cirkoski” Vranishtë – efikasitet energjetik
SHFK “Orhan Xhemaili” Tatesh i epërm – nyje sanitare

➡️Salla sportive në:

SHFK “Zini Hani” Veleshtë
SHFK „Ashim Agushi“ Ladorishtë
SHFK “Nuri Mazari” Dollogozhdë

➡️Pajisje laboratike në:

SHFK “Murat Llabunishti” Llabunishtë
SHFK “Vëllezërit Milladinov”
SHFK “Josip Broz Tito”
SHFK “Nuri Mazari” Dollogozhdë
SHFK “Orhan Xhemaili” Tatesh I epërm
SHFK “Klimenti I Ohrit” Drasllajcë
SHFK “Goce Dellçev” Jabllanicë
SHFK “Bashkimi” Oktis
Jeton Shaqiri – Ministër i Arsimit

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments