/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ja si është gjendja e rrugëve në Maqedoninë e Veriut
Maqedoni, Slider

Ja si është gjendja e rrugëve në Maqedoninë e Veriut

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet kryesisht nëpër rrugë të lagështa. Paraqitje të dëborës me intensitet të vogël ka në Prilep dhe në Strazhë.

Lidhja Auto Motot e Maqedonisë njofton se ka ndalesë për qarkullim të automjeteve të rënda në rrugën Tetovë-Kodra e Diellit, ndërsa për makinat dhe autobusët rekomandohet përdorimi i pajisjeve dimërore.

Në disa akse rrugore që kalojnë nëpër gryka ka mundësi për shembje gurësh, andaj nga LAMM apelojnë për kujdes gjatë vozitjes dhe adaptim të shpejtësisë me kushtet e rrugës dhe respektimi e sinjalistikës rrugore, sidomos nëpër lugina ku ka edhe paraqitje të mjegullës. Kjo sidomos në rrugën Katllanov-Veles, Mavrovë-Dibër-Strugë, Vinicë-Berovë dhe Koçanë-Dellçevë.

LAMM njofton gjithashtu se kahja rrugore P2332 Ohër-Resnje, nga Parku Nacional i Galiçicës është i mbyllur për të gjitha llojet e automjeteve nga 15.11.2020 deri 01.04.2021.

January 27, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres