Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ja sa persona janë regjistruar në Maqedoni deri më 15 shtator
Maqedoni, Slider

Ja sa persona janë regjistruar në Maqedoni deri më 15 shtator

Enti Shtetërorë për Statistika njofton se përfshirë ditën e djeshme janë regjistruar gjithsej 711.418 qytetarë, 221.268 amvisëri dhe 297.085 banesa.

Regjistrimi i Popullsisë dhe Amvisërive në Republikën e Maqedonisë së Veriut ka nisur me pesë shtator ndërsa do të realizohet deri më 30 shtator.

Deri me 30 shtator do të mund të regjistrohet online edhe diaspora, ndërkaq qytetarët nga diaspora që jetojnë jashtë vendit, e që nuk kanë mundësi të regjistrohen përmes aplikacionit online, do të mund të regjistrohen edhe nga familjarët ose të afërmit e tyre në Maqedoninë e Veriut, persona që i dinë të dhënat për personin në fjalë.

September 16, 2021

Struga Ekspres