Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
In7: Shiu turpëron Ramiz Merkon – Ja nxorri në shesh “të palarat”
Qyteti, Slider

In7: Shiu turpëron Ramiz Merkon – Ja nxorri në shesh “të palarat”

Uji i grumbulluar nuk ka ku të derdhet sepse siç duket, kompania që ka kryer punimet dhe Komuna e Strugës, duke u ngutur ta përfundojnë asfaltin para zgjedhjeve, kanë “harruar” të bëjnë sistemin e rrjedhjes së ujit (drenazh). I gjithë ky investim i madh me të cilin Ramiz Merko dhe BDI u mburrën ditëve të fundit, doli të jetë dështim i madh./in7.tv/

October 7, 2021

Struga Ekspres