Thursday, June 13, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiIdri Istrefi në Oktis: Pas 17 tetorit do të nis një shpresë...

Idri Istrefi në Oktis: Pas 17 tetorit do të nis një shpresë e re për të gjithë Strugën (FOTO)

Idri Istrefi në Oktis: Pas 17 tetorit do të nis një shpresë e re për të gjithë Strugën (FOTO)

Në Oktis
Vizituam fshatin dhe takuam banorë të shumtë në numër dhe të shqetësuar për gjendjen në të cilën ndodhemi. Megjithatë okstisarët i sigurova se pas 17 tetorit, do të nis një shpresë e re për të gjithë Strugën. Nuk do të bëjmë gjëra të mëdha, por punë të vogla me ndershmëri dhe përkushtim të madh.
Në Oktis shpërndamë fletushkat për zotimet tona, ku kemi paraparë investime dhe mbështetje financiare e institucionale në fusha të ndryshme:
– Rikonstruim i rrjetit të ujësjellësit dhe furnizim me ujë për pije
– Asfaltim i rrugëve nga vendi i quajtur Gvedarishte deri tek shtëpitë e fundit
– Përfundimi i asfaltimit të rrugës nga vendi i qujatur Gvedarishte deri tek rezervuari i ujit
– Asfaltim i rrugës tek Krasta e Poshtme
– Përfundimi i asfaltimit të rrugës nga “nënvreshtat” (podlozja) deri tek vendi i quajtur Padina
– Ndriçimi i të gjitha rrugëve dhe rrugicave nëpër fshat.

Mbi të gjitha si kudo në Strugë edhe në Oktis premtuam, punë të pastër pa korrupsion, premtuam ndershmëri dhe transparencë, premtuam demokraci në vendimmarrje dhe barazi për të gjithë.

#Votopastër #rretho6
ASH-AA-Strugë


Во Октиси,

Го посетивме селото и запознавме многу жители и бевме загрижени за ситуацијата во која се наоѓаме. Сепак, јас ги уверив жителите на Октиси дека по 17 октомври, ќе започне нова надеж за цела Струга. Нема да правиме големи работи, туку мали работи со голема искреност и посветеност.
Во Октиси дистрибуиравме летоци за нашите обврски, каде што предвидовме инвестиции и финансиска и институционална поддршка во различни области:

– Реконструкција на водоводна мрежа и снабдување со вода за пиење
– Асфалтирање патишта од местото викано Гведариште до последните куќи
– Завршување на асфалтирањето на патот од местото викано Гведариште до резервоарот за вода
– Асфалтирање на патот Долна Краста
– Завршување на асфалтирање на патот од Подлозја до местото викано Падина
– Осветлување на сите патишта и улички во селото.

Пред сѐ, како и секаде во Струга, и во Октиси ветивме чиста работа без корупција, ветивме чесност и транспарентност, ветивме демократија во одлучувањето и еднаквост за сите.

#чисто
#гласај6

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments