/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Gjendet një person i vdekur
Maqedoni, Slider

Gjendet një person i vdekur

Një kufomë mashkulli u gjet në kanalin e hidro sistemit “Bregallnica” në Koçan.

Gjatë inspektimit të rregullt ditor dhe pastrimit rutinë të kanaleve të ujitjes, punëtorët gjetën një kufomë mashkull këtë mëngjes. Trupi u zbulua në grilën metalike në kanalin e vendosur në rrethin e Njësisë Territoriale të Zjarrfikjes në Koçan.

U konstatua se bëhet fjalë për një burrë rreth 65 vjeç.

Menjëherë u njoftua Stacioni Policor i Koçanit, pas së cilës një ekip i Departamentit të Brendshëm dhe Prokurori Publik inspektuan terrenin.

Ende nuk dihet identiteti i personit dhe nëse ishte një aksident.

July 27, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres