/div>
Loris
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Gazetari i RTK’së lë intervistën në gjysmë, konfrontohet verbalisht me provokuesin që thirri “Kosova është Serbi” (VIDEO)
Kosovë, Slider

Gazetari i RTK’së lë intervistën në gjysmë, konfrontohet verbalisht me provokuesin që thirri “Kosova është Serbi” (VIDEO)

Gjatë ditës së sotme është nënshkruar marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë në Ëashington, teksa gjatë raportimit gazetari i RTK-së, Ridvan Berisha është provokuar.

Protestuesit serbë në SHBA kanë provokuar gazetarin, Berisha me “Kosova është Serbi”.

Reagimi i tij ishte i menjëhershëm duke iu drejtuar se “Kosova është e pavaruar”.

September 4, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres