/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Flet Albi Qamili i BESËS: Ja përse më morri në pyetje policia
Maqedoni, Qyteti

Flet Albi Qamili i BESËS: Ja përse më morri në pyetje policia

Kryetari I rinistëve të Lëvizjes BESA në Tetovë, Albi Qamili ka qenë I mbajtur në ambientet e policisë të Tetovës ku është marrë në pyetje. Kjo gjë e alarmoi tërë kryesinë e Lëvizjes BESA të cilët u mblodhën para stacionit policor të Tetovës.

Pas lirimit nga ambientet e policisë, Qamili flet eskluzivisht për portalin Tetova1.

Cila ishte arsyeja e marrjes në pyetje nga policia?

Arsyeja e marrjes në pyetje ishte goja m alltretimi I një kafshe në një aktivitet tonin tek I cili kemi shprehur shqetësimin për një problem madhor që I tangon qytetarët e Tetovës.

Si ju trajtuan derisa ju merrnin në pyetje?

Pikësëpari isha p eng I pritjes gjysëm orëshe derisa I rregulluan problemet teknike dhe pash me sytë e mi amaterizmin e të punësuarve aty.

A ju frikësojnë veprime të tilla të policies?

Përkundrazi më motivojnë. Poashtu shfrytëzoj rastin të ua bëj me dije të gjithve se Rinia e Besës nuk do të ndalet dhe do të jetë zëri më aktiv dhe më I fuqishëm I qytetarëve të përvuajtur.

October 16, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres