/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Filipçe: Struga sot ka tre të vdekur nga Koronavirusi
Maqedoni, Slider

Filipçe: Struga sot ka tre të vdekur nga Koronavirusi

N.ë 24 orët e fundit nga 529 teste të kryera, 63 persona rezultuan pozitiv ndaj Kovid-19, dhe atë: Shkup 42, Kumanovë 3, Tetovë 2, Prilep 2, Gostivar 1, Shtip 1, Manastir 1, Veles 2, Ohër 1, Strumicë 2, Kavadar 1, Negotinë 1, Vinicë 1, Probishtip 2 dhe Krushevë 1.
Ndërkohë 13 persona humbën betejën me Kovid-19, prej tyre pesë nga Shkupi (69, 72, 77, 66 dhe 66), dy nga Velesi (66 dhe 80), tre nga Struga (74, 87 dhe 73), një pacient nga Kratova (52), një nga Krusheva (79) dhe një nga Demir Kapija (62). Pacientët vdiqën në spital.
Sot, Instituti i Shëndetit Publik (ISHP) regjistroi 176 pacientë të kuruar nga Covid-19.

January 18, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres