/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Filipçe: Struga ka 4 të vdekur dhe 24 të infektuar nga koronavirusi
Maqedoni, Qyteti, Slider

Filipçe: Struga ka 4 të vdekur dhe 24 të infektuar nga koronavirusi

Në 24 orët e fundit, u kryen 2564 teste dhe 946 raste të reja të kovid-19 u regjistruan në:
-Shkup 426
-Kumanovë 36
-Dibër 2
-Shtip 22
-Prilep 56
-Tetovë 46
-Strugë 24
-Veles 30
-Manastir 61
-Ohër 31
-Kavadarci 24
-Gostivar 46
-Gevgjelija 12
-Strumicë 15
-Kriva Pallanka 5
-Radovishi 2
-Krusheva 4
-Koçani 3
-Probishtip 3
-Demir Hisar 1
-M.Brod 2
-Pehçevë 2
-Berova 24
-Valandova 2
-Vinica 1
-Delçeva 11
-Kratova 2
-Sveti Nikolla 5
-Kërçovë 13
-Resnjê 15
-Negotina 20

Vdiqën 33 persona, nëntë pacientë nga Shkupi (62, 62, 63, 67, 79, 66, 74, 81 dhe 68), një nga Kumanova (70), një nga Shtipi (89), gjashtë pacientë nga Prilepi (43, 78, 70, 82, 60 dhe 85), një nga Tetova (72), katër nga Struga (60, 71, 65 dhe 79), një nga Velesi (71), një nga Manastiri (55), një nga Gostivari (76) ), një nga Gjevgjelia (53), një nga Strumica (73), një nga Kriva Pallanka (62), një nga Probishtipi (70), dy nga Berova (88 dhe 63), një nga Kratova (71) dhe një pacient nga Kërçovë (67). Njëri prej tyre vdiq jashtë, të tjerët vdiqën në spital.(Struga Ekspres)

December 2, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres