/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Farmacia në Frëngovë u mbyll ka një vit e gjysëm, askush nuk jep llogari për këtë (FOTO)
Qyteti, Slider

Farmacia në Frëngovë u mbyll ka një vit e gjysëm, askush nuk jep llogari për këtë (FOTO)

Pas hapjes së ambulantës në Frëngovë para 3 vitesh, u hap edhe farmacia e cila funksionoi vetëm 1 vit e gjysëm dhe më pas u mbyll për mungesë të një punëtori farmacist dhe që nuk u hap më, shkruan Struga Ekspres.
Kjo farmaci u hap nga “Europharm” që është rrjeti farmaceutik me afro 100 farmaci në te gjithë Maqedoninë.

Struga Ekspres mëson se “Europharm” është e obliguar që të sjell një farmacist që nga largimi i farmacistit të kaluar dhe të sjellë një farmacist tjetër në ambientet e ambulantës së Frëngovës dhe jo ta mbyll farmacinë pa dhënë asnjë llogari para institucioneve përkatëse dhe banorëve të Frëngovës.

Banorët e Frëngovës pyesin institucionet përkatëse se pse u mbyll farmacia e Frëngovës dhe pse askush nuk jep llogari për këtë edhe pse kjo ambulantê duhet të ketë farmacinë e vet.
(Struga Ekspres)

December 21, 2018

error: Content is protected !!
Struga Ekspres