Mobileri Kupa
Reklamo Ketu! Reklamo ketu!
EVN Maqedoni: Ka profile të rreme në rrjetet sociale, kujdes
Maqedoni, Slider

EVN Maqedoni: Ka profile të rreme në rrjetet sociale, kujdes

Ju njoftojmë se EVN Maqedoni nuk posedon profil në rrjetet sociale, ndërsa në qoftë se krijohet një profil i tillë të gjithë konsumatorët do të njoftohen në kohë. Duke marrë parasysh se gjatë kohës së fundit po shfaqen profile që shfrytëzojnë emrin e EVN, ju informojmë se këta profile janë të rreme dhe përmbajtjet që i kanë janë keqpërdorim dhe mashtrim.

Për këtë arsye, EVN ka ndërmarrë masa përkatëse për mbyllje të profileve të tilla. Ju këshillojmë që të mos i shënoni të dhënat personale te këta profile të rreme sepse të njejtat ka mundësi të keqpërdoren.

Apelojmë, nëse në të ardhmen pranoni ftesë për ndjekje të profileve të këtilla, ju lutemi që përveç që t’i injoroni, na informoni në kontakt qendrën e EVN në numrin +389 2 3205 000 ose 0890 88888 ose e–postë: [email protected]

July 31, 2018
Butik Mili

Struga Ekspres