/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Erdogan fton Afrim Gashin në hapjen e aeroportit grandioz të Stambollit
Maqedoni, Slider

Erdogan fton Afrim Gashin në hapjen e aeroportit grandioz të Stambollit

Kryetari i Lëvizjes Besa, Afrim Gashi, është i ftuar në hapjen e aeroportit të Stambollit.

Ftesa i ka ardhur drejtpërdrejt nga ministri i Komunikacionit dhe Infrastrukturës, Mehmet Cahit Turhan. Ftesa i adresohet kryetarit të Lëvizjes Besa, Afrim Gashi, ndërsa vjen në emër të Presidentit Erdogan, i cili do ta bëjë hapjen solemne të aeroportit.

Ky do të jetë aeroporti më i madh në botë, ndërsa në hapjen e tij janë ftuar dhjetëra burrështetas të botës.

October 28, 2018

error: Content is protected !!
Struga Ekspres