/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Era Sela: Ne nuk jemi dakord me vendimin e qeverisë, profesorëve dhe drejtorive në Strugë
Opinion, Slider

Era Sela: Ne nuk jemi dakord me vendimin e qeverisë, profesorëve dhe drejtorive në Strugë

Mesazh drejtuar profesorëve
Dua ti lajmëroj të gjithë profesorët si dhe drejtorit e shkollave në emër të të gjithë nxënësve sepse për fat të keq ne nuk jemi dakord me mendimin e qeverisë ,profesorëve dhe drejtorisë.Jemi shumë të zhgenjyer nga pergjigjia qe e kemi marr nga ju ,nga prindërit dhe nga drejtoria e shkollës. Ky vendim është marr pa u dëgjuar mendimi jonë si nxënës. Ne jemi kryestorët, ne jemi e ardhmja dhe ne duhet te vendosim pë veten tonë.Por ju sot na treguat dicka tjetër, atë duke shkelur mbi te drejtën tonë! Nëse nuk jemi ne s’mund të jetë askush tjeter mbi ne. Sa për sanksionet nuk është e lejuar me ligj që të bëhen përjashtime. Mungesat mund të vëndohen por s’do merren parasysh sepse nuk do të jem prezent jo vetem unë por e gjithë gjenerata ime.Prindi im dhe i cdokujt tjetër mund të hap padi ndaj jush sepse është e drejta jone të shprehim mendimet edhe në formë të protestës dhe bojkotit. Shpresoj që edhe ju të na mbeshtesni për këtë gje! Nese mendoni që ndryshimi ndodh duke fjetur dhe duke mos bërë asgjë jeni shumë gabim! Mendoj që është koha të mos kemi frikë dhe të qendrojmë pas asaj që mendojmë se është e drejtë sepse dikush është duke luajtur me ndjenjat dhe të ardhmen tonë si gjeneratë e re. Ne ndoshta jemi 20% e popullsisë por jemi 100% e ardhmja.
Era Sela

October 7, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres