Mobileri Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Drejtuesi i “Vatrës”: Një milion shqiptarë jetojnë në SHBA
Bota, Slider

Drejtuesi i “Vatrës”: Një milion shqiptarë jetojnë në SHBA

Një milionë shqiptarë së bashku me arbëreshët e Italisë jetojnë në SHBA. Në emisionin “Opinion” drejtuesi i “Vatrës” në Amerikë, Elmi Berisha tha se më së shumti shqiptarët jetojnë në New York, Flordia dhe Boston.

Së fundmi, sipas Berishës shqiptarët po emigrojnë në Teksas.

“Mendohet se janë jo më pak se 850 mijë shqiptarë duke mos futur arbëreshët e Italisë. Mendohet se janë rreth 1 milion shqiptarë së bashku me arbëreshët jetojnë në SHBA. Më së shumti jetojnë në New York, Boston, Florda etj. Së fundmi ka një përparim të shqiptarëve që kanë emigruar në vitet ’90 në Teksas”,-tha Elmi Berisha.

June 17, 2022

Struga Ekspres