/div>
Loris
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Bilall Kasami nga Struga kërkoi Barazi, Ekonomi, Stabilitet dhe Ardhmëri
Qyteti, Slider

Bilall Kasami nga Struga kërkoi Barazi, Ekonomi, Stabilitet dhe Ardhmëri

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, me nënkryetarin Fadil Zendelin, si dhe anëtarët e kryesisë qendrore, Melinda Rashidi dhe Nusret Ziba, para qytetarëve të Strugës shpalosën platformën “BESA”, e cila përbëhet nga katër shtylla të forta; #Barazi, #Ekonomi, #Stabilitet dhe #Ardhmëri.

Të pranishmëve, iu drejtua kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, i cili deklaroi se rrugëtimi i Lëvizjes është shumë i rëndësishëm dhe se me këtë platformë do të sigurohet jetë më e mirë për të gjithë qytetarët në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

January 19, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres