Saturday, June 3, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeQytetiBDI dhe TDP nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për zgjedhjet lokale 2021

BDI dhe TDP nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për zgjedhjet lokale 2021

BDI dhe TDP nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për Zgjedhjet lokale 2021 ✅

Programi ynë i qartë dhe gjithëpërfshirës për të ardhmen bind edhe TDP-në për bashkëpunim 🟢

Agjenda e gjelbër është opsioni i vetëm për një Strugë europiane 💚💚

Zgjidh jetë, voto blertë! 🟢

Rretho numrin 3! ✅

ДУИ и ТДП потпишаа договор за соработка за Локални избори 2021 ✅

Нашата јасна и сеопфатна програма за во иднина, исто така, го убедува ТДП за соработка

Зелената агенда е единствената опција за европска Струга

Избери живот, гласај зелено! 🟢

Заокружи број 3! ✅

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments