/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Babai ma la një amanet: Parti maqedonase mos votoj kurrë
Opinion, Slider

Babai ma la një amanet: Parti maqedonase mos votoj kurrë

Urim Salihu
Zaevi e përmendi një amanet.Por edhe ne kemi amanetet tona që ta dijnë edhe politikanët shqiptarë.babai ma la një të tillë amanet :Që parti maqedonase mos votoj kurrë.Unë do ta respektoj deri sa t’i mbylli sytë sepse gjithë vuajtjet e mia dhe familjes sime,por edhe shumë shqiptarëve lidhen direkt prej maqedonasve.Ata na morrën çdo gjë dhe nuk na dhanë asgjë.Edhe si student isha i rrethuar në ligjerata nga policë të regjimit maqedonas , atë kohë të LSDM së.Brenda klasave mësoja të ardhmen, lirinë,ëndrrën e së nesërmes.Jashta ishte terrori.Iku ai regjim më vonë dhe erdhi një tjetër po aq i tmerrshëm.Dhe pastaj një tjetër,e një tjetër.
Ta dijë Aliu,Zijadini,Bilalli,Menduhi e Afrimi që votë maqedonasit nuk i jap.Fëmija im nuk do ta ketë amanet nga unë për asgjë sepse mbase do vijnë kohë tjera.Por unë amanetin e tim eti do ta mbaj dhe kushdo qoftë parti që do bëni pakt me LSDM a VMRO,mos kërkoni votën time.Unë shkel fjalën e babait tim dhe fjala e tij është ligj ,jo fjala e liderëve dhe militantëve të terrenit.

December 28, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres