/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Astrite Kaba dhe Vasfi Doko zgjidhen drejtues departamentesh në PDSH
Qyteti, Slider

Astrite Kaba dhe Vasfi Doko zgjidhen drejtues departamentesh në PDSH

Partia Demokratike Shqiptare sot mbajti mbledhje të Kryesisë Qendrore në të cilën u përcaktuan departamentet dhe komisionet brendapartiake poashtu edhe udhëheqësit e tyre.
Përzgjedhjet janë të paraqitura si vijon: Departamenti për çështje sociale, shëndetësi dhe zhvillim rural – Frymzim Dauti.
– Komisioni për pushtet lokal dhe zhvillim rural, Musadik Beqiri
– Komisioni për shëndetësi, Arben Demiri
– Komisioni për punë dhe politikë sociale, Ragmi Isufi
Departamenti i politikës së brendshme – Orhan Ibraimi
– Komisioni i sigurisë, Vasfi Doki
– Komisioni i kontrollit të brendshëm partiak, Kamber Sadiki
Departamenti juridik – Rametulla Kuçi
– Komisioni për trajnim të strukturave partiake për procesin zgjedhor, Nazmi Dauti
– Komisioni juridik, Astrite Kaba
– Komisioni legjislativ, Imer Aliu
Departamenti i arsimit, kulturës, rinisë dhe sportit – Valbona Toska
– Komisioni për arsim, Agim Shabani
– Komisioni për kulturë, Sadije Iljazi
– Komisioni për rini dhe sport, Visar Palloshi
– Komisioni për çështje fetare, Arben Rufati
Departamenti i marrëdhënieve me jashtë – Fatmire Isaku
– Komisioni i NATO-s, Agron Zeqiri
– Komisioni për EU, Ramazan Shaqiri
– Komisioni për diasporë, Besnik Memeti
Departamenti ekonomik – Bardhyl Dauti
– Komisioni për ekonomi dhe financa, Sami Rushidi
– Komisioni për bujqësi, Afrim Latifi
– Komisioni për ekologji, Hisni Thaçi
– Komisioni për transport, lidhje dhe urbanizëm, Zemri Asani
Departamenti i marrëdhënieve me publikun – Luan Tresi
– Komisioni për informim, marketing dhe propagandë, Driton Ibishi
– Komisioni i bashkëpunimit ndërpartiak, Bilall Lutfiu
Departamenti organizativ – Sali Ajdini
Komisioni Kadrovik – Azem Sadiku

January 11, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres